Páxina Avisos legais para datos de fichas de empresas

A continuación, preséntanse os avisos legais que Google está obrigado a proporcionar por lei e/ou contrato (os "Avisos legais"). Os Avisos legais inclúense nas Condicións de servizo de Google a modo de referencia. Ao usar un produto ou servizo de Google que inclúa datos de fichas de empresa como, por exemplo, algunhas funcións de aplicacións para móbiles como o identificador de chamada de Google (o "Produto"), comprométeste a aceptar estes Avisos legais. A menos que se especifique o contrario, os termos que aparecen en maiúsculas nestes Avisos legais terán o significado descrito nas Condicións de servizo de Google.

1. Datos de fichas de empresas.

1. Fichas de empresas locais de Google en Alemaña, Bélxica, Dinamarca, Francia, Israel, Luxemburgo, Marrocos, Mónaco e Países Baixos.

Ao buscar fichas de empresas locais en Alemaña, Bélxica, Dinamarca, Francia, Israel, Luxemburgo, Marrocos, Mónaco e Países Baixos, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Kapitol S.A. (co nome comercial Infobel) (o "Contido Infobel"). Os dereitos de propiedade intelectual do Contido Infobel son propiedade de Kapitol S.A. ou dos seus provedores de licenza. O Contido Infobel só poderá utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e os termos e condicións aplicables de Kapitol S.A. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Kapitol S.A. e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con Kapitol S.A directamente.

2. Fichas de empresas locais de Google en Brasil

Ao buscar fichas de empresas locais en Brasil, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por TeleListas S/A. Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de TeleListas ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de TeleListas. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona TeleListas e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con TeleListas directamente.

3. Fichas de empresas locais de Google en Turquía

Ao buscar fichas de empresas locais en Turquía, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Turkey Yellow Pages (Yellow.com.tr). Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de Turkey Yellow Pages ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de Turkey Yellow Pages. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Turkey Yellow Pages e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con Turkey Yellow Pages directamente.

4. Fichas de empresas locais de Google en Kenya

Ao buscar fichas de empresas locais en Kenya, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Yellow Pages Kenya Ltd (www.yellow.co.ke). Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de Yellow Pages Kenya ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de Yellow Pages Kenya Ltd. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Yellow Pages Kenya Ltd e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con Yellow Pages Kenya Ltd directamente.

5. Fichas de empresas locais de Google en Exipto

Ao buscar fichas de empresas locais en Exipto, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Egypt Yellow Pages Limited (yellow.com.eg). Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de Egypt Yellow Pages Limited ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de Egypt Yellow Pages Limited. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Egypt Yellow Pages Limited e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con Egypt Yellow Pages Limited directamente.

6. Fichas de empresas locais de Google en Arabia Saudita

Ao buscar fichas de empresas locais en Arabia Saudita, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Al Wahda Express Saudi Arabia (www.daleeli.com). Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de Al Wahda Express Saudi Arabia ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de Al Wahda Express Saudi Arabia. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Al Wahda Express Saudi Arabia e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con EAl Wahda Express Saudi Arabia directamente.

7. Fichas de empresas locais de Google en Bulgaria

Ao buscar fichas de empresas locais en Bulgaria, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por New Europe Directories Bulgaria EOOD (www.goldenpages.bg). Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de New Europe Directories Bulgaria EOOD ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de New Europe Directories Bulgaria EOOD. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona New Europe Directories Bulgaria EOOD e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con New Europe Directories Bulgaria EOOD directamente.

8. Fichas de empresas locais de Google en Italia

Ao buscar fichas de empresas locais en Italia, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por SEAT Pagine Gialle SPA (www.paginegialle.it). Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de SEAT Pagine Gialle SPA ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de SEAT Pagine Gialle SPA. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona SEAT Pagine Gialle SPA e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con SEAT Pagine Gialle SPA directamente.

9. Fichas de empresas locais de Google na República de Irlanda

Ao buscar fichas de empresas locais na República de Irlanda, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Central Index (www.centralindex.com) e YourLocal.ie, nomes comerciais de Touch Local Ltd. Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de Touch Local Ltd ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de Touch Local Ltd. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Touch Local Ltd e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con Touch Local Ltd directamente.

10. Fichas de empresas locais de Google na República Checa

Ao buscar fichas de empresas locais na República Checa, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Zlaté Stránsky (ZlateStransky.cz). Os dereitos de propiedade intelectual deste contido pertencen a Zlaté Stránsky ou aos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de Zlaté Stránsky. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Zlaté Stránsky e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con Zlaté Stránsky directamente.

11. Fichas de empresas locais de Google na India

Ao buscar fichas de empresas locais na India, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por INFOMEDIA Yellow Pages (www.yellowpages.co.in) ou IndiaCom (www.indiacom.com). Os dereitos de propiedade intelectual deste contido pertencen a INFOMEDIA Yellow Pages ou IndiaCom (segundo corresponda) ou aos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de INFOMEDIA Yellow Pages ou IndiaCom (segundo corresponda). Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona INFOMEDIA Yellow Pages ou IndiaCom (segundo corresponda) e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con INFOMEDIA Yellow Pages ou IndiaCom (segundo corresponda) directamente.

12. Fichas de empresas locais de Google en Nova Zelandia

Ao buscar fichas de empresas locais en Nova Zelandia, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Finda. Os dereitos de propiedade intelectual deste contido pertencen a Finda ou aos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de Finda. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Finda e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con Finda directamente.

13. Fichas de empresas locais de Google en Eslovenia

Ao buscar fichas de empresas locais en Eslovenia, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por Monolit informacijski sistemi d.o.o. Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de Monolit informacijski sistemi d.o.o. ou dos seus provedores de licenzas e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de Monolit informacijski sistemi d.o.o. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona Monolit informacijski sistemi d.o.o. e ten algunha pregunta ao respecto, deberá contactar con Monolit informacijski sistemi d.o.o. directamente.

14. Fichas de empresas locais de Google en Taiwán

Ao buscar fichas de empresas locais en Taiwán, os resultados da túa busca poden ter contido (incluídas fichas de empresa e información relacionada) fornecido por HongKu Info Co. Ltd. {0/}(www.ipeen.com.tw){1/}. Os dereitos de propiedade intelectual deste contido son propiedade de HongKu Info Co. Ltd. {0/}(www.ipeen.com.tw){1/} ou dos seus provedores de licenza e só poderán utilizarse de acordo con estas Condicións de servizo e cos termos e condicións aplicables de HongKu Info Co. Ltd. {0/}(www.ipeen.com.tw){1/}. Se o usuario sabe que a ficha da súa empresa a proporciona HongKu Info Co. Ltd. {0/}(www.ipeen.com.tw){1/} e ten preguntas ao respecto, deberá contactar con HongKu Info Co. Ltd. directamente.